23 Aralık 2015 Çarşamba

Metin2 Oyun İçi Nesne Market Kurmak (Detaylı Anlatım)

  Hiç yorum yok



(Bu çözüm jaxen2 paneli kullananlar içindir. Belki farklı panellerde de çözüm işe yarayabilir.)



Merhaba arkadaşlar. Jaxen2 panelini kullanmanız önerilir. Metin2 için en uygun panel budur. Çünkü bu panelin yanında oyun içi nesne market için tasarlanmış bir shop indexi var. Diğer panellerde de çalışabilir Jaxen2'de denenmiştir. Şimdi çözüme geçelim.

İlk olarak filesten nesne market linkini ayarlamanız gerekiyor. Bunu ayarlamak için ilk olarak:



  • /usr/game/channel1
  • /usr/game/channel2
  • /usr/game/channel3
  • /usr/game/channel4
  • /usr/game/game99




Kısımlarındaki CONFIG dosyalarında teker teker değişiklik yapmanız gerekiyor. Bu değişiklik nesne marketin linkidir. Örneğin channel1'deki CONFİG dosyasını bilgisayara indirip notepad ile açalım.



Değişiklik yapacağımız kısım burasıdır. Bu kısıma genelde bilişimler kendi sitelerini yazarlar ancak kendi ekledikleri site 404 not found hatası verir. Böyle paranoyak bilişimler de yok değil. Siz bu kısıma panelinizdeki nesne marketin linkini ekleyeceksiniz. Kendimden örnek gösterecek olursam benimki böyle:


Kod:
siteismi.com/shop/index2.php

Şimdi neden index2.php yazıyor diye soracaksınız. İşte sorunun çözümü de burada yatıyor. Sorunu bir yönlendirme kodu ile çözebiliyoruz. İlk olarak kendi site panelinize girin. Girdikten sonra shop klasörüne girin. İçinde index.html varsa silin. Daha sonra index.php'yi indirin. İndirdikten sonra adınıindex2.php olarak değiştirin. Notepad gibi bir programla index2.php'yi açın. Tüm içeriği silin ve şununla değiştirin:


Kod:
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://siteismi.com/shop/index.php">

İçeriği bu şekilde yaptıktan sonra index2.php'yi panelinizdeki shop klosörüne atın. Daha sonra CONFIG dosyasına geri geliyoruz ve daha önce gösterdiğim gibi oraya 


Kod:
siteismi.com/shop/index2.php
yazıyoruz. Bu işlemi tüm channel dosyalarına ve game99 dosyasının içindeki CONFIG dosyasına uygulamayı unutmayın. Bu işlemleri yaptıktan sonra reboot atın. Reload kodları işe yaramayabilir reboot atmanızı öneriyorum. Her ihtimale karşı yedek alın. Bu da olduğuna dair kanıt.




Turkmmo Zagre'den alıntıdır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri
ogretmen flickr https://myspace.com/hakandemirrz https://www.deviantart.com/mehmetcan34 https://band.us/band/88437432 miui majezik fiyat 2022 quroa tamam wordpress forum apple sorun