4 Şubat 2016 Perşembe

Metin2 Her PVP Çalışan Durmadan Vurma Hilesi

  Hiç yorum yok
Metin2 Her PVP Çalışan Durmadan Vurma Hilesi
bilgi
Merhaba arkadaşlar Metin2 PVP serverlarında kullanabileceğiniz one hit hilesidir dilerseniz indirerek sizde deneyebilirsiniz.

anlatım
Dosyaları indirdikten sonra Metin2 oyununu açın cheating engineyi yönetici olarak çalıştrın ve openden metin2.exe yi seçin seçtikten sonra oyundan space tuşuna basark karaterin devamlı olarak vurmasını sağlayarak cheating engine programına geçin ve value kısmına 1 değerini yazarak first scan butonuna basın sonra tekrar oyuna geçin ve vurmayı kapatın cheating engineye gelerek 0 yazıp next scan tuşuna basın bu işlemi tekrarlayarak çıkan sonuçları azaltın 1 ile 4-5 arası sonuç kalıncaya kadar aynı işlemi uygulayın daha sonra çıkan sonuçları ctrl a ile tümünü seçin aşağıdanda kutucukları işaretleyin artık karakteriniz tek vuruş yapacaktır.

video

indir

Linklerimizde Reklam Uygulaması Mevcuttur, 5 sn Bekleyip Geç Butonuna Basarak İlgili Dosyaya Ulaşabilirsiniz Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkürler.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri
ogretmen flickr https://myspace.com/hakandemirrz https://www.deviantart.com/mehmetcan34 https://band.us/band/88437432 miui majezik fiyat 2022 quroa tamam wordpress forum apple sorun