7 Şubat 2016 Pazar

Metin2 Tr Ve Pvp Serverlerde Sürgünde Kasılmalık Efsunlar

  Hiç yorum yok

Metin2 TR- PVP Sürgünde Kasılmalık Efsunlar



Merhaba Xlskk Blogu okuyucuları bu yazımda gene sizlerin işinize yarayacak önemli bir konuyu ele alarak yazmayı kara aldım, artık herkes +75 seviye olduğu için yeni kasılma yerleri arıyor ve exp de +80 sonra burada gayet iyi gelmektedir.
Çoğu burada kasılmak için gerekli efsunları bilmemektedir.Ve bilmediği içinde slotları kesemez ve durmadan ölür exp kaybettiği gibi de boşuna içeriye girmiş olur...

Konumuza dönersek... Kasılmanız için öncelikler
 1.Numaralı kural yanınızda bir kutsamacı şaman olması lazım yoksa çok zorlanırsınız bunu zaten çoğunuz bilmektesiniz ben bilgi olsun diye yazdım.
2.Silahınız ortalamalı zehir vb bir silahsa +35 ortalamalı olmasını tercih etmelisiniz.

Sürgünde Slotlara Karşı Dizilmesi Gereken Efsun Seti;

Silah İçin; Mistiklere Karşı Güç, Şeytanlara Karşı Güç, Ölümsüzlere Karşı Güç, Kritik Vuruş

Kalkan İçin; Mistiklere Karşı Güç, Ölümsüzlere Karşı Güç, Şeytanlara Karşı Güç, Sersemletmeye Karşı Bağışıklık

Kask İçin; Zehirleme, Mistiklere Karşı Güç, Ölümsüzlere Karşı Güç, Şeytanlara Karşı Güç

Zaten Anlamışınızdır.Önemli Olan efsunlar mistik, şeytan ve ölümsüzlüktür bunlar slotlara daha fazla ve daha az canınız gitmesini sağlar. Okçular için Zırh da, küpede, kolyede, ayakkabıda oklardan korunma Şansı ve Bloklama efsunları getirseniz daha savunmalı olursunuz bu slotlara, Birde kritik efsunu da çok önemli bir bu kadarda  buna önem verin 2 kat vurmanız seri vuruşlarda çok geldiği için birde zihinsel olursanız bildiğiniz gibi daha çok savunmanız olduğu için güçlü bedenle ama seri kesemezsiniz.Bedensel de Hava kılıcı ile seri kesersiniz ama fazla slot bi arada alamazsınız zaten aynı duruma geliyor.

Yorum Atmayı Unutmayın Metin2 Blogu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri
ogretmen flickr https://myspace.com/hakandemirrz https://www.deviantart.com/mehmetcan34 https://band.us/band/88437432 miui majezik fiyat 2022 quroa tamam wordpress forum apple sorun